On tosiaan tämä blogin päivitys jäänyt turhan vähälle, mutta meillä on kyllä kaikki hyvin :) Emännälle vaan on iskenyt se jokasyksyinen syysväsymys, joka tulee, kun yhtäkkiä ei näe päivänvaloa ollenkaan - yötyön iloja ;) Eikä oikeastaan mitään ole tapahtunutkaan ja kelitkin on olleet niin surkeat, ettei ole kuviakaan, niin on sitten kirjoittelut jääneet... Mutta se niistä selittelyistä, myönnetään, että on tosi kivaa, kun joku alkaa kaivata jo kuulumisia - tietää, että kyllä joku käy niitä myös lukemassa ;)

Enzo pääsi yhtenä iltana tyttökylään (en enää muista edes, koska se oli...) Belunan kenneliin. Pimeää oli, mutta muutaman kuvan kuitenkin otin.
2063218.jpg
"Päivää päivää, me ollaan ennenkin tavattu!"

2063219.jpg
"Hmmm, tyttöhajua :)"

2063221.jpg
Tässä kuvassa on luultavasti Lotta (juu en erota enää Lottaa ja Milanaa toisistaan...)

2063222.jpg

2063224.jpg
Enzo vetävin askelin ;)

2063225.jpg
Tässä kuvassa on sitten kaksi Lottaa. Ja jos en ihan väärin muista, niin tällä ihmis-Lotalla on synttärit tänään, joten onnea!!!

2063227.jpg
Ja tämä on Luna. Enzo rakastui silmittömästi Lunaan - Lottakin unohtui, kun Luna astui esiin.

2063228.jpg
Pikku-E

Enzo kävi myös vaa'alla ja tasan 58 kiloa näytti lukema. Meillä oli oikein kivaa. Enzo leikki ensin alkuun Lotan ja Milanan kanssa, ja sitten paikalle tuli myös Milanan veli Max. Maxille Enzo hiukan kertoili, että tämä olisi vähän niinkuin hänen haareminsa, mutta ei se haukku ollut vihaista ollenkaan. Enzo vaan on kova poika juttelemaan ja moikkaa myös meidät aina haukkumalla. Ja Max fiksuna poikana "ymmärsi yskän" ja Kauniisti pojat leikkivät yhdessä. Kiitos vielä kerran Arjalle ja Harrylle, oli mukavaa jutella taas pitkästä aikaa! Nyt onkin viimeiset pari päivää olleet ajatukset tiiviisti siellä Belunan kennelissä, ja toivotaan kovasti, että kaikki kääntyy parhain päin :(

Mulla on myös näin joulua ennen tällaisia ihan omia projekteja, joista osa on jopa tullut jo valmiiksi. Tämä lähti kotoa ensin myöhästyneeksi synttärilahjaksi isän vaimolle:
2063229.jpg

2063230.jpg

Ja tämän kanssa ahersin sellaisen puolitoista vuotta... Aloitin sen kesällä -07 ja ennen joulua se lensi "narikkaan", kun totesin, etten saa sitä millään valmiiksi jouluun mennessä. Keväällä kaivoin sen taas esiin ja aloitin uudestaan uudella innolla. Ja valmistuihan se!
2063234.jpg

2063236.jpg

Ja vielä tällaiset reunukset, tuo kuvio on liinan joka kulmassa:
2063238.jpg

Ovat siis ristipistoliinoja... Tämä suurin meni lahjaksi äidilleni, joka on joskus aiemmin toivonut saavansa myös jonkun liinan. Hänellä on myös synttärit tänään, joten onnea myös hänelle :D Tämä liina on tehty 100*150 cm olevaan pöytään eli yhteensä kokoa on suurinpiirtein 150*200 cm. En ehkä toista kertaa kuitenkaan ala noin isoa liinaa tekemään, mutta tämä meni kyllä "kotiin", joka on sen ansainnut paremmin kuin hyvin - niin paljon on äitini meitä auttanut, ja tulee taas tammikuussa kolmeksi viikoksi asumaan koirien kanssa. Me kun ei lähdetä mihinkään reissuun, jos ei koirille saa hoitajaa kotiin ja käytännössä hoitajavaihtoehtoja on tasan yksi... Hoitolaan meidän koiria ei viedä, ihan jo pelkästään siitä syystä, että Pete ei ikinä selviäisi siitä.

Meillä siis eläimet voivat hyvin, Minillä ovat kohtaukset pysyneet poissa ja koirat ovat elämänsä kunnossa. Pete saisi tosin kasvattaa pikkuhiljaa turkkia myös selkäalueelle, mutta toisaalta nyt on ollut niin lämmintä, että kyllä se lenkillä pärjää. Ulkona sitä ei muuten ole paljon pidetty, vaikka Isla ja Enzo siellä ovatkin aikaa viettäneet. Huomenna meille tulee kauan odotettuja vieraita Humppilasta - Vippe, Jukka ja peuranvasa ;) - ja maanantaina Islalla on treffit Nemo-bernin kanssa :) Muita suunnitelmia taas on Voittaja-näyttely Enzolla ja 16.12. on Enzon mahdollisen jalostuskäytön osalta totuudenhetki, kun menemme uusintasilmäpeilaukseen ja lonkka-/kyynärkuvaukseen. Se jännittää kyllä emäntää jo nyt...

Mutta tällaisia meiltä, ja lisää kuulumisia tulee heti, kun vierailut on suoritettu ;) Emäntä lupaa ankarasti yrittää ryhdistäytyä!