En ehtinyt kameran kanssa ulos heilumaan, vaikka upea ilma onkin - on päivä mennyt ihan kokonaan muissa touhuissa. Koirat on putsattu ja plankattu, no ei nyt sentään plankattu, mutta harjattu, kynnet leikattu ja korvat putsattu, joten nyt pärjäävät kolme viikkoa täällä äitini hyvässä hoidossa. Hiukan meitä kaikkia jännittää, miten Enzolla sujuu, kun se on elämänsä aikana ollut yhden yön ilman meitä - ja kun se on sellainen "mamman pupu", että tulee vessaankin mun mukana ja odottaa oven takana, kun olen suihkussa Hymy Mutta eiköhän se hyvin mene, on niillä kuitenkin toisensa, tuttu hoitaja ja saavat olla kotona.

Enzo on saanut morsiamen Hymy Keväällä Enzo pääsee moikkaamaan Bellaa ja tästä tapaamisesta, jos Luoja suo, syntyy sitten pieniä leijonanalkuja maailmaan. Ensin tietty mennään Enzon kanssa sinne silmäpaneeliin ja luonnollisesti suunnitelman toteutuminen on riippuvainen tuloksesta, mutta meillä ei ole pienintäkään epäilyä asiasta. Yhdistelmä on mulle hyvinkin mieleinen, Bella ja Enzo sopivat mielestäni toisilleen todella hyvin. Jos siis olet kiinnostunut tästä mahdollisesta tulevasta pentueesta, ota yhteyttä Belunan kenneliin.

       

Tämä blogi jää nyt kolmen viikon tauolle, ja olen tavoitettavissa siis käytännössä vain tekstiviestein. Sähköposti tulee varmaan tsekattu pari kertaa viikossa, mutta tuskin useammin. Mukavaa talven jatkoa kaikille!