Matka lähenee ja voi olla, että tämä jää viimeiseksi blogipäivitykseksi ennen reissua. Enzosta on epätoivoisesti yritetty ottaa kunnon kuvaa, josta saisimme sitten taulun teetettyä. Viime reissullahan teetimme Petestä ja Islasta piirustukset, jotka sitten Suomessa kehystettiin. Taisi kehystys maksaa enemmän kuin itse piirustus... Oltiin tosi tyytyväisiä piirustuksiin, joten koitetaan, josko kävisi nyt yhtä hyvä tuuri.

 

Kuvat on eri valossa otettuja, joten hiukan hämää nuo värit - oikeasti taustat ovat just saman väriset ja Peten värit myös enemmän kohdallaan kuin kuvassa. Mutta se Enzo... Koska poika ei ole vielä kehitykseltään valmis eikä kuitenkaan saataisi samanlaista taustaa, päätettiin teettää kuva pelkästä päästä - päästään kuvaamisen kanssakin helpommalla, kun ei tarvii niin kauheesti asetella ja ihmetellä. Jep jep, helppoa kuin heinänteko... Kuva voi olla tällainen

Tai tällainen

Tai jopa tällainen

Jalka suussa

 

Niitä kuvia tuli sitten otettua reilut parisataa (olemme kiitollisia digikamerasta Kieli ulkona), mutta tuli sieltä sekin, josta se taulu teetetään:

Jännä nähdä, mitä siitä tulee Hymy

 

Ja vielä viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä: eilen vihdoin sain Enzon lonkka- ja kyynärtulokset Kennelliitosta, ja sitähän ne oli mitä pitikin (eli mitä lääkäri "lupasi") eli lonkat B/B ja kyynäreet 0/0 HymyHymy Kun tähän vielä yhdistetään mitä mainioluonteisin ja kaikinpuolin muutenkin terve koira, niin voin kiittäen todeta, että kasvattaja on tehnyt hyvää työtä!! Kiitos tuhannesti, Satu!!

Mutta nyt alkaa armoton siivous, pakkaaminen ja kaikki muu sähellys, joten... Saattaa tosin olla, että mikäli huominen sääennuste pitää kutinsa, niin jotain kuvia saattaa vielä tulla - on sen verran upeeta lomailmaa luvattu tänne päin Hymy